Miepä en ala tuota vappua enää muuten kertailemaan, lisäilen vaan... eli vielä illalla tehtiin epätoivoiset puskapissit pellon reunaan pimeän turvin... Tosin Harhin piti ootta pissiä vähän kauempaan, hänel on noita ihme vaivoja... ?? JaJa aamulla jusotiin vielä juoksumatolla ja jaettiin omaisuus:

miulle: vesi-ilmapallot ja puolikas serpentiinipötkö
LL:lle: kokonaine serpentiinipötkö ja ois saanu lopun sprayserpentiinistä, mut jostain syystä ei halunnu :D
Harhille: ilmapallopumppu (kallein ja arvokkain!!) Tosin se jää meijän yhteiseen käyttöön, koska Harhille tulee sitten se autotalli-meijän harkkatila

Eipäs miulla muuta lisättävää kai ole... Sen sijaan mie voisin selvittää tätä theBOOKin tapausta (Sherlock, kun olen). Se on siis mittaamattoman aaaaaarvokas kirja, johon myö jatketaan tarinaa. Se kertoo meistä (supraaaiiis) ja meillä on myös sellaset kivat poitsukkelit :D:D. Ollaan siinä tietysti kuuluisia ja tällä hetkellä sitä on tehty alkuperäinen kirja+ 2-3 koulusta nyysittyä vihkoa. Tällä hetkellä myö taidetaan olla Kyproksella keikkamatkalla ;D. Siitä tulee kuvaa kyllä, se on niiiiiiiiiiiin TÄRKEÄ asia meijän bändiä!! Ja korjausseremonia vappuna oli sen takia, kun alkuperäinen kirja (kovakantinen) oli revenny siitä selästä, vaimikäsenyton, ni se piti teipata meijän kielellä jeesusteipillä (seharmaaihmeteippijokakorjaaminkätaimitävaan). Sitten meillä on myös hieno jalkajuttu (ööh..) josta tulee myös kuva tänne.. kunhan tulee... joskus... ei ehkä... ikinä :D Miks myö aina lupaillaan noita kuvia??

Miks kaikki taiteilijat on joko hiirrrrrmu puheliaita tai sit tuppisuita? (varsinki soitonopettajat on vasta puheliaita! Ja niitten jutut ei ees kiinnosta! Tai kiinnostaa, mut mikä ihmeen taito niillä on saada kaikki maailman asiat kuulostamaan niin pitkävteisiltä ja tylsiltä?????? )

-zizui (zaimi kirjautu just meseen, siitä juontaa zetat)