HAHA:lla oli siis bänditreenit eilen meijän vanhalla koululla. Siivoojat ei kylläkään tainnu tykätä siitä, ettei ne päässy siivoon sitä luokkaa. Kumpa vaan saatais se oma harjottelupaikka. Sitten niihin harjotuksii: Kilpailubiisi on B-osaa vaille valmis ja alkaa kuulostaa jo biisiltä (kunhan harjottelen siihe ne bassojutut) Loppuvaiheessa alko ääni pettää, ku Sveta käskee: Laula säröllä, laula säröllä!!! Minä sille vielä joskus säröt näytän... Harjoteltii n. 1h, niinku ylleensä;) Harjotuksissa tuli tyylilaji esiin:

Sisui: Are you ready to rock?

Haruhi: I am ready to punk-pop!!!

Mitäs me punk.popparit, suunniteltii jo keikka asut. Mitkä laitetaa päälle sitten, kun myö voitetaa se kisa. Mitä? Tottakai myö voitetaan se!!! Tartteis tiistain ja keskiviikkona harjotelle, toivottavasti päässään koululle,  ni saadaan sitten B-osakin valmiiksi ;););) JIHUU!!!

Mutta sitten, voi kun oli pelottavaa. Lopetettiin harjotukset ja laitettiin tunnollisesti väliovi lukkoon, laskeuduttin alas portaita, koitettiin avata ovi, mutta se olikin lukossa. Kaikki lähellä olevat ovet olivat lukossa!!! Sitten alko ovien hakkailu, soitto äitille(joka ei vastannu) Sisui jopa yritti soittaa sille koululle, mut onneks sitten siivooja hoksas meidät ja päästi meiät ulos. SE ei kylläkään näyttäny iloselta... Voi meitä parkoja. Mut anteeks, nyt pakko mennä siivoomaa, tai loppuu kaikki hauska...

Haruhi