eli nyt tuo levytys on ohi ja hyvin se tais mennä... :) alko siitä ku myö lähettii kotonta haettii harhi ja käveltiin hitaaaaasti studion rappusia alas "pitäskö sitteki kääntyy...?" "no joo..." "EIKÄ!" jatketaan kävelemistä kunnes ollaa biljardi ystävämme luona... ohitetaan naulakko laitetaa takit siihe ja  kävellää mikserin luo moikataa iskää ja sanotaa et täällä ollaan ja häivytään nopeesti biljardin luo oottamaa sisuu... jännitys tiivistyy... mikseril tais olla tupakkatauko ja kaikki läks ulos... hiivitää harhin kaa soitto puolelle ja orotellaa... kohta kurkkaa sisun pää oven raosta ja sanoo "miks sie et vastannu viestii... jouvuin oottaa tos ulkon kunnes miule sanottii et tytöt on alhaal..." (murr..T.sisu)

tupakka loppu joten nyt se alkaaaaaaaa!!!!!!!!!! :)

sitte säädettii johtojen kanssa ko kaikille piti saaha luurit päähä... sit säädetää rumpumikkien kanssa... sit kitaran... basson ja laulumikin.... mikseeraajamme menee koppii ja kohta kuuluu "otetaaks eka demo?"

Soitettii toisen kolmannen neljännen viiennen kuuennen.....sit kävi miun pinna käräjämää....kymmenen  viietoist... paniikki itku raivo kohtaus saapuu AAAAAARGHH! OO VITTU HILJAA MIE EN OSAA (mikseri kopis nauretaa) no otetaa uuestaa sit meni jo kohtalaisesti "tulkaa kuuntelemaa" KAMALAA.!!!!" joten ei muuta ku soittamaa.... uuestaa ... uuestaa... no se kävi menee jo aika hyvi kunnes tuli mei luokse iskä ja kävi tietekii neuvomaa... mitäs jos vaihtaisit komppii... entäs toi filli tos mitenkäs kitara soundi OO HILJAA VITTU SAATANAAAAAAAARRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHH!!!!!

no loppujen lopuks se oli toooooooosi mukavaa ja ihana kokemus ja tuli siitä yks kappale levytettyy n. 3.-4 tunnis ;) yhes vaihees kävi mikseeraaja   sanomaa et häntä pikkase väsyttää... nyt olis kyl tauonpaikka.... tupakan mittane ees... armahettiiha myö lopulta hänet ja päästettii tauolle... :)

no täs oli tälläne pikkane demostrointi siitä päivästä eli viime sunnutai :)

sisu ja harhi KYLLÄ JAKSAVAT kirjoittaa tänne oman näkökulmansa siitä päivästä vai mitä? :) :) :)

ps. aivan pakko sanoo et minuu naurattaa noi kaikki kommentit mitä tänne on tullu :') ha ha ha