Oli jännää oli :D. Ensimmäiseks kuiteki kiitokset kommenttitulvasta, on aina mukava nähä, että joku on muistanu meitä<3!!

Mie en nyt rupee kertoo mitää yksityiskohtaista versioo, ku sveta ja harhi ne jo kertokii ja miun tunnelmat on siinä edellisessä kirjotuksessa :D Hetki pieeni. VOOI EII PETER PETRELLII KUUOLEEEE !!!!!!

EN voi nyt kirjottaa mut jatkan kun on aikaaa... sorriiiririri

kommentit tervetulleita piristämään päivää <3<3(:

-sisui

jatkoa.

okei eli levy siis vielä miksataan joskus

mut nyt mie selvennän vähän asioita.

eli outi ja karkki ((+pari muuta)) oli pisätny tänne ihan järkevän kommentin. Ja miepäs nyt vastaan siihen

Eli siitä myö pääteltiin, et työ ootte laittanu tänne kommentteja, koska ne ilmesty jotenki maagisesti sen meijän... riidan... jälkeen. Ja kenellä muulla ei oo meijän osotetta ja työ otitte sen talteen sillon, kun haruhi piti meijän bändistä sen esitelmän, eikä myö oikeen uskota et joku tuntematon tulis tänne haukkumaan meijän sanoja ja kirjotuksia ja haukkumaan meitä lapsellisiks, sillä niihän työ just sillon sanoitte. Ja on totta että myö ollaan sanottu eräälle meijän luokasta että meille on tullu kommentteja ja arvellaan et ne ootte työ. Mut mie en usko sitä että työ ette ois KOSKAAN puhunu meistä mitään kenellekkään. Ja mie myönnän että joskus myökin ollaan tosi rasittavia ja voitas harkita omaa käytöstämme (esim. tänään "ATK-tunnilla").

"kertookoha nää teidän omast elämästä, tuntuu siltä kun lukee näitä teidän henkilö esittelyitänne! oppikaa sanottaa kunnolla enneku te rupeette mikskää!" ----- Ja mistäköhän tämä "PAULA`" on saanu tietää minkälaista meijän OMA/OIKEA elämä on??
 
-sisui
 
p.s. ja myöhän puhuttiin tunnilla vaan PAULASTA, JENNASTA ja kukkasista, mistä työ tiesitte et myö teitä tarkotettiin ja mistä työ tiesitte esim. et missä ne kommentit on ym. ? ?