Kuumin tunnelmien, *edelline kirjotus, jälkeen mie kertoilen nyt vähäsen HYVIÄ uutisia (:. Saatiin lupa lähtee Hesaan. Tosin kyl meille tulee vanhempi mukaa, svetlanan äiti, mut hää on luennolla melkee koko päivän, melkee, ja saaha olla siin keskustas kolmistee. jeejejejejejejejeeejeee!

   Toine uutine on, et saatii vihdoin ja viimein harjotuspaikka. Meijän koululta.. ainii, rölli on jo kirjottanu siitä. No siitäpä ei oo viel kirjotettu, et harkat alkaa ens torstaina!! Nyt on siis sunnuntai.. ootas... 1, 2, 3, 4... neljä päivää siihe. JEJEJJEJEJJJJEEEEJEJJEEE. Toivotaa vaa, et myö osataa käyttää nii PA-laitteit. Ja sit meil on hirvees vastuuta. Ekakski, meijän pitää huolehtii, et kaikki menee pois päältä, mitä ollaa käytetty, pitää muistaa sammuttaa lamput, laittaa ovet lukkoo ja mennä alaovest ulos, muute pärähtää hälytykset päälle. No yritetää muistaa.

   Ainii, viel yks juddu. Meillä on oomaa biiiiisiii. Nii, svetlana sanotti sen ja mie ja rölli laitetaa soinnut ja melodia, yhessä sitten taustat. Sil ei oo vil nimee, mu voijaan varmaan julkistaa sen sanat sitten täällä, jos Sveta antaa luvan??

-sisui