Kato www.ilmainensanakirja.fi mitä tämä mystinen lause tarkoittaa.. Jos saat sen selville ja kerrot sen meille, voit hyvinkin saada nimesi esille meidän sivuillemme!

1693368.jpg
Hahah, tää oli harhin ja LL:n mainio yhteinen idea. Nimittäin tapasimme kerran kulmille, menimme pusupömpelille ja nämä kaksi herrasnaista kaivoivat laukustaan kakkutarvikkeet; kakkupohjan,pillimehun,mandariinipurkin,suihkutettavan kermavaahdon ja pätkiksen ja päärynäpiltin. Tuossa vielä tekovaiheessa, mutta herkullisin kuva :D
1693372.jpg
Ja GAGGU VALMIS! Pakkohan se oli potretti ottaa, se olis jo ihme jos miulla ei olis kameraa kädessä joka paikassa :D Ah ja armas theBook on myös mukana ja Vilma näyttää heivaavan kakun sen päälle kohat (tai sitten siirtää sitä miun suuren suun luonta pois)
1693391.jpg
Ööh.. epäonnistui kun nuo kaksi pöljää repesivät, eikä liimaa ollut mukana.. Mie oon sumeena, koska mie niinnku "leikisti" säilytin pokkani, sopiiko ? :D
1693382.jpg
hahahhahahah, mie ja harhi laavulla oltiin LL ei oikeen innostunu :D
1693388.jpg
Trivial Pursuitia lastenversiona vuoksen rannalla. "Minkä niminen on seurapeli, joka alkaa D:llä ja sen niminen keksimerkkikin on olemassa?", Harhi luki kortista kysymyksen. LL pähkäilee pitkään: "Hmm, mitäs kaikkia keksimerkkejä on.. Domino.. ainii, mut se ei ala D:llä.." tämän paljoa tuottavan mietiskely hetken jälkeen hänen ilmeensä kirkastuu ja hän huutaa: "DOMINO!"
1693393.jpg
TheBOOK koko komeudessaan. Vikan kirjan takasivu sai kermavaahto-vesi kylvyn.. ??
1693420.jpg
Pitihän meistäkin kahdesta pistää kuvaa, kun harhi sai oman ruudun!

-sisui ÖGEN!!