! Josko niitä kuvia pian ilmiintys!

Teempä sitten referaatin (ai, kuinka rakastankaan nuita hienoja sanoja) mein vapusta, joka alkoi juhla- (!?!?) aterialla Sisuilla,: naggei, perunaa, peruna saladii, munkkej, ja tietty simaa, nam. Joo, ja oli kyllä tarkotus kuunnella sinkkubiisi, mutta onneks sitä ei löytyny (ei sillä et en ois halunnu kuulla.... lallallaa...) Leikattii Sisuin kaa farkuista caprit ja alotettii hiustenlaitto. Miulle pinkit pystyhiukset, Liitoleijalle (:)) sinistä ja joku ihan ihmeellinen nutturasöherö ja sisuille sitten kuparia, pinkkiä lisättiin hälle vasta, kun mie ja hänen äiti sanottiin, et hää on mammari :) Lähettii pyöräilemää LL:n mummolaa kohti hankkimaa sille rahaa. Pyöräillessä näytettii ihan ku oltas oltu suoraa jostai Ruotsalaisest nuortenfilmistä.

Kulmillaa,  ostettii jädet ja kotottii maailman menoo. Yhelt pikkupojalt karkas ilmapallo, semmone iso ja miu vappu meinas mennä siitä piloille, mutta onneks sen iskä osti sille semmosen pikkupallon ja vappu saattoi jatkua. Eihän myö siellä kauaa viihytty, vaan lähettii meille. Siellä sitten saunottiin ja syötiin ja pompittiin ja syötiin ja pompittiin ja juotiin ja syötiin. Ja kyllä pelattiin myös twisteriä trampalla. Sisui vs. Haruhi. Minäpä voitin HAHA!!! Laitettiin sängyt, tai siis raahattiin trampalle peittoja ja kääriydyttii niihi kauheissa toppatamineissa kattelemaan tähtiä. Nähtiin pari tähdenlentoo (lentoo, haha) otava, ehkä venus, ja monenmonta sateliittiä. Piettiin korjausseremonia reissussa rähjääntyneelle theBOOKille ja luettiin sitä ja suunniteltiin jatkoa. Jossain kohtaa sitten havahuin siihen, ettei kukaan puhunut, jaa, no nukutaan sitten :)

Aamulla mie ja sisui herättii eka ja LL sitte hetkoht perässä, otti karkit sylii ja mussutti niitä. Aamupala, minä suihku vaatekriisi ja sitten tytöt koteihinsa ja minä Rossoon :)

Kuvia odotellessa

    -Haruhi-