mejän sisu tuli kouluu ja sano ton kriisin jälkee et kyllä myö pärjätään otetaa uuet kipaleet ja rullaati rullaati eteen päi!

Otetaa nyt 2 bändiharkan viilennys ja keskitytää sitte! Otamme meidän kolmen välit kuntoon ja sitte vaikeampi haaste lukittaudutaan taas torstaina bändiharkkoihi... kyl se toimii viel... :) otetaa uet kappaleet ni kyl se rullaa viel! Trupli toi huonoo onnee! ;)

viime torstaina mentii kulmille kattelee kauppoja ja sitte ens torstaina mennää kattomaa teatterii yks näytelmä! sitte koitellaa uusien kappaleitten voimalla... todettiin sillo et meilt on kadonnu se "soittamisen ilo" ja parhaimmillaa metsästetää sitä takas.... :) se on aika vakav juttu, mut myö ollaa teräs kolmikko ja kyl myö ollaa ainaki 5 vuoden pääst tehty levy ja keikkoja tulee ja menee... :)

miul ei tavallaa ollu tässä kirjotuksessa mitää asiaa, mut jotai vanhoja jttuja tässä pyörittelin.... yrittäkää saaha tästä tolkkua. Miut eli svetan kirjotuksi voitte lukee viimestää ens perjantaina... tai jopa sitä ennenkii... pysy tarkkana ja lue tätä... :)

<3:llä "sveta"- juusto