I can feel it in my fingers,
 I can feel it in my toes,
 C'mon and let it snow!!

Jee ja bassot tuntu siis varpaissa tänäpäiväsis harkoissa (;. Eli hyvin vedettiin ja biisi tuli ku ihmeen kaupall valmiiks. Alko tulla jo pikkane kiire ja toi ei nyt oo mitekää huolellisimmast pääst toi kappale,mutta mutta hyvä se on. Nii, biisi on siis omatekemä, kertoo kiusauksesta(ehkäisystä...) ja se on sinne demo-08:sii. Meijän pitäs koht levyttää se demo. Aijaij ette arvaa mitä mie ootan.. oikeestaa myö kaikki varmaa ootetaa... ku se levy on valmis ni sill elvistelyy :D Siis anteeksi, kun demo on valmis. Sitte mennää kouluu ja oioioioih :D. Mutt eipäs anneta nyt pissan nousta päähän rakkaat ystäväiset.

Biisin runko:

alkusoitto

Chorus

#1 säkeistö

Chorus

#2 säkeistö

Chorus

B-osa (soolot)

2x Chorus

LOPPPu

 

Opsista, aika paljon kertosäkeitä täss laulus. .. :D Mut missää muus kohas ei kerrota kiusauksen ehkäsystä, ja biisin piti kertoo siitä, ni nyt se sit kertoo(:
   Seuraavis harkois hienosäätöö, fillit kohilleen ja muutama kerra läpi, se on siin. Ja eiku studiolle, jos nyt päästää sinne. Katotaah nyh. Hei, ehkä tost #2 ja B-osan välist vois jättää kertosäkeen poiis... Let think about it.. okei, heihoi.

-Sisuuuuuui

p.s. vaihan ton miun esittelyn koska sen ´mukaa mie oon viel pianisti.. ja harhin ki pitäs vaihtaa!! :S

p.p.s miul on ihmeelline tapa lisätä sanoihin kirjaimia, esim: mitäs siullee kuuluuuuu :D:D