Tänää oli harkat linnalalla... karkasin köksän tunniltaki! (ois pitäny lattaa konepyörimää viiä roskat..jne. säästyinpä niiltäkii :])

harkat alko mukavasti, kunnes tuli tämä mukava ihastuttava aivan uskomattoman ihana kohta! Se ei menny miulta iha heti oikee, koska se oli joteki rytmillisesti omituine, koska se lähti takapotkulla... parin oton jälkee rumpukapulat lentää tuhatta ja sataa ympäri luokkaa ja kuuluu raivokas karjunta rumpu nurkassa jossa minä parhaillaan istuin. Eli täällä tietokoneen näppäimistöllä riehuu svetan sormet ja kun palataan aiemmaksi tuonne luokkaa siellä lensi svetan rumpukapulat.

Sitte tuli hieno huuto kamppailu harHIN kanssa , kuten tavallista:

H: Mitä jos sieki vittu joskus harjottelisit?

S: vittu minäkö vittu mitäs jos vittu sieki vittu ottaisit basson ja vittu soittaist vittu etkä ottais vittu bassoo pois vittu harjottelisit sieki vittu saatana

(no miun teatraalisuus kävi naurattamaa kaikkia....)

No... otettiin uuestaan ei onnistunu ja kävin jo iha oikeesti suuttumaa n. minuutin kuluttua lentää kapula luokan eteen... osuu tuoliin kimpoo takasin päin... hipoo sisun päälakea osuu lamppuun ja kimpoaa lattialle juuri siihen kohtaan jossa harHI oli juuri ollut... mie vajoon raivopuuskan jälkeisee masennuksee ja pää kolahtaa tuttuun tapaan virvelii ja jään röhnöttämää siihe... 

kuluu vaimeaa kitaran näpsyttelyä ja kiusallinen hiljaisuun...

hetken kuluttua otettii uuestaa (mie aika vastahakosesti) kunnes tuli tää aika viheliäinen kohta... OhO! se meni oikein.... mentii seuraavaan säkeistöön jossa tulee sama inha kohta SE MENI KOHALLEE!!!

vejettii pari kertaa läpi se meni iha ok ja kävi muistuttamaa biisiä! ;) sitte tulin rumpujen takaa ja menin koiranpentukatseen alaisena harHIn luo ja sanoin anteeks!

naurua ja naurua ja naurua.... :)

otettii juhla otto ja kuvittelimme ittemme lavalle suuri yleisö hurraa ja valospotti osuu sisuu joka soittaa alkusoiton sit tuun mie mukaa ekan fillin kaa ku tulee harHI ni tulee ekat pommit lavalle välähtää ja ...ja... sisulta tippu plektra ja hrHI soittaa ufo ääniä bassosta mie käyn nauramaa ja siihe meni mei juhlaotto... no olise miust aika hieno...hymm.. "eksoottinen"- juhla otto <--- ;)

<3:llä sellainen juustoisa maiskaus! :)