1439038.jpg
...ei ollut sinä päivänä, minä piti. Tai oli, mutta myö ei menty sinne.. Liitoleijasta(keksin x-svetalle uuuden nimen:D) en tiedä. Onneksi levy kuitenkin saatiin.. Tää kuva on ajalta, jolloin meijät heitettiin ulos kirjastosta ja meijän piti olla miksaamassa. Liitoleija sitten ilmotti, että se olis vasta myööhään illalla,joten päätettiin sitten mennä Harhille, koska mie en saanut mistän kyytiä. Siellä mie olin sitten yhdeksään asti, kunnes rakas äitini minut sieltä töistä tullessaan nappasi.
   Seuraavana päivänä Liitsikalla oli levyt mukana... Ja se kyl näkyeikukuulu et myö ei oltu mukana kun se miksattiin: rummut liian hiljasella, basso puskee päälle, kitara taustamölinää ja laulun takaa ei meinaa noita muita edes kuulla. Siitä paistaa myös hienonupea virhe,joka tuli, mutta ei jaksettu tai miksaaja ei enää jaksanu korjata sitä... Nooh, paremman puutteessa KELPAAKELVOLLINEN. Ja se versio lähetettiin sinne demoon. Mut vielä ei oo kuulunut mitään eikä varmaan kuulukkaan, niin hassu se kuitenkin oli. Ja koulussa saatiin pilkaa meidän nimestä,laulukielestä,soittimista yms. kaikesta mahollisesta. Yrittäisivät edes ite tehdä jotain eivätkä pilaisi elämää alkoholihuumetupakkakierteellä.
   Kahden viikon päästä meidän pitäis taaas saada harotella koululla torstaisin tai niin opettajamme taas kierrellen lupas. Kun ne jotka ohitteli meidät harjotuksissa pitää keikan yhdestoista päivä. Että siitä paikasta nyt taistellaan.
   Ainiin ja Harhillekin tiedoksi! Only Youhun keksittin matkoillamme pohja, joka on MAHTAVA, ainakin sillon illalla oli :D:D Että kuulla saat sen varmaan huomenna, jos haluaat.

Minulla tylsäääääää...............................................................................................

-sisui